Møder og Konferencer

Vi tør godt sige, at vi er et af landets allerbedste konferencecentre. For det er vi kåret til fem år i træk.

Der er mange gode grunde til at placere sine kurser og konferencer hos os på Skanderborg Park. Stedet i sig selv er i en klasse for sig. Et smukt og moderne 4-stjernet konferencecenter på toppen af Skanderborg med udsigt til sø og skov. Og samtidigt centralt placeret i Jyllands hjerte med under en halv times kørsel til byer som Aarhus, Silkeborg, Randers, Horsens og Vejle.

Men først og fremmest så har vi mere end 40 års erfaring med afvikling af kurser og konferencer. Erfaring som vi tager med, når vi sammen med dig går i gang med at tilrettelægge dit arrangement.

 

 MG 7959

Årets konferencecenter 5 år i træk

For på Skanderborg Park gør vi en dyd ud af at tilpasse arrangementerne til den enkelte kunde. Her har vi ingen standardløsninger, men spørger altid ind til dine individuelle behov. Den formel har vi haft en vis succes med, for vores kunder har i de seneste fem år kåret os som "Årets konferencecenter". En pris som vi er stolte af - og som vi også mener forpligter.

 

Udsigt til sikker succes

Måske har du allerede selv gjort dig nogle tanker om, hvordan du godt kunne tænke dig at arrangementet skal forløbe? Hvis ikke, så hjælper vores uddannede og erfarne meetovators med gratis rådgivning. Både om de fysiske rammer og med gode idéer til forskellige værktøjer, metoder eller indslag, der kan være med til at gøre dit arrangement til en endnu større succes.

 Den Nye Leder Modul 2 01 10 12 37

Vi kan håndtere alle slags møder lige fra de små, intime teammøder og strategiseminarer og helt op til konferencer med op til 180 deltagere.

Alle vores lyse mødelokaler har store vinduer, som giver et godt dagslys og er udstyret med alt i moderne AV-udstyr. Vi skræddersyer lige netop den lokaleløsning, som du har brug for.

Det eneste du og dine oplægsholdere skal medbringe er et USB-stick med oplæg. Vi sørger for resten.

Når du booker mødelokaler hos os, så står der altid en tekniker klar til at tage imod dig. Han går ikke, før teknikken er indstillet optimalt, og opstår der problemer undervejs, står den tekniske afdeling klar i kulissen.

Med andre ord kan vi forsikre dig om, at der er udsigt til sikker succes, når du besøger Skanderborg Park.