Teambuilding

Vores hotel bliver ikke blot brugt til møder, kurser og konferencer. Mange virksomheder har gennem tiden brugt vores park, den omkransende skov og de andre udenomsfaciliteter til forskellige teambuilding-øvelser. Vi har egen eventkoordinator ansat der gerne udvikler netop den aktivitet I ønsker. Dette i tæt samarbejde med Jer.

Skanderborg Park tilbyder:

Har I brug for et team building-arrangement som frikvarter i en lang mødedag eller som en del af personaledagen, så kan vi tilbyde vores egenudviklede Gourmetjagt.

Læs mere og bliv fristet her: Gourmetjagt

 

 

 

 

Matchrace og luksus på Skanderborg Park 

Kombiner en aktiv dag på vandet med udsøgt forplejning og overnatning på Skanderborg Park.

Dagen starter med morgenmad og transport til vandet.

På havnen modtages I af DK Sejlsports instruktørteam. De første par timer på vandet er dedikeret træning med vores uddannede instruktører fra Team Danmark Kraftcenteret.

Efter frokost sejler I kapsejlads mod hinanden på en udlagt matchrace – kapsejladsbane. Samme bane, som bliver brugt til OL og VM. På kort tid uden forudgående kompetencer lærer I at sejle en kapsejladsbåd. Det er en succesoplevelse for alle deltagere. 

Velkomstdrinken står klar ved ankomst til Skanderborg Park, og der tjekkes ind på værelserne og klædes om, før restauranten serverer udsøgt 2 retters middag med efterfølgende kaffe/te.

En lang aktiv fælles dag afsluttes med overnatning i vores ekstra lange senge og enkelt indrettede værelser. Og arrangementet afsluttes med fælles morgenmadsbuffet dagen derpå.

 Alt dette for blot kr. 2.995,- pr. person

(minimum 20 deltagere)

___________________________________________________________________________

 

Haven2015

Teambuilding Light og mange andre aktiviteter i samarbejde med eventsupport 

eventsupport logo

- Her får I en sjov og underholdende teamaktivitet med medrivende øvelser, der giver plads til reflektion og referencer til dagligdagen. Her kan alle være med!

Varighed 1-3 timer

 

Kvinden på værelse 310

- Hotellet er på den anden ende. Der er fundet et lig på værelse 310. Hotellets personale er oprørte og forvirrede, men alle skylder skylden på hinanden. Det er jeres opgave at løse mordgåden.

Varighed: 1-2 timer

  

Gå direkte til Eventsupports hjemmeside her 

 ________________________________________________________________________

 

Kommunikation og kontraster i samarbejde med CoastZone 

CZ M Payoff DK Mbg

GPS adventure tager jer med i den smukke natur om hotellet og foregår ligeledes indendøre med kontrolrum og base. GPS Adventure er ideel til teamdagen med samarbejde og kommunikation i fokus. Det er for jer, der ønsker en energifyldt og involverende ramme, der udfordrer og styrker jeres måde at give og modtage information på. Vi garanterer smil og high-fives, og ikke mindst gode værktøjer og erfaringer, som kan tages med tilbage i hverdagens arbejdsrutiner og samarbejde. 

Varighed: 3 timer

 

Gå direkte til CoastZones hjemmeside her

 

_________________________________________________________________________

 Temadag. Sjove og oplevelsesrige timer, der styrker relationerne i samarbejde med WOA

 

WOA Logo

 

 Se verden fra oven. Flyv med drone udover vores smukke park og løs forskellige opgaver set fra luften. 

Gå direkte til WOAs hjemmeside her

 


For andre spørgsmål omkring forslag, priser eller muligheder, så ring eller skriv endelig

Direkte: 89933310

Mail: reception@skanderborgpark.dk